Dyresenger for å starte din bedrift

Med den raske utviklingen av den globale kjæledyrindustrien, har kjæledyrproduktindustrien også innledet betydelig vekst.Det er anslått at innen 2023 vil det globale dyreproduktmarkedet nå 47,28 milliarder amerikanske dollar.

Eiere av kjæledyrbedrifter er heldige (eller smarte) som jobber i en bransje med en slik oppadgående trend og markedsbehov.Du kan dra nytte av dette og utvide virksomheten din ved å undersøke lokal demografi, diversifisere produkttilbudet ditt hvis virksomheten din er for nisje, og friske opp markedsføringsstrategiene dine for å nå et yngre publikum.

Å finne de riktige produktene kan være en utfordring.Derfor bestemte jeg meg for å kaste en type produkt, etterspørselen etter dette har vokst aktivt i 2020 og 2021. Du kan ta dem og starte offline- og nettbutikker.Det er Pet Beds.Supermyke kjæledyrsenger, varm vintersovepose for rund katt, valpepute, hundekennel og bærbare kattematter.

Det globale kjæledyrsenger-markedet er segmentert på grunnlag av
· Materiale brukt: Bomull og skum
· Bruksområde: Innendørs og utendørs
· Sluttbruker: Katter, hunder, marsvin og andre
· Region: Asia Pacific (Kina, Japan, India og Sør-Korea) Europa (Tyskland, Frankrike, Italia og Storbritannia) Nord-Amerika (Canada, Mexico og USA) Sør-Amerika (Brasil og Argentina) Midtøsten og Afrika (MEA)
· Typer: Ortopediske kjæledyrsenger, oppvarmede kjæledyrsenger og kjølende kjæledyrsenger.
· Funksjoner: Vaskbar, bærbar, oppvarmet, kjølende, avtakbar etc.

For oss er kjæledyrsengene våre i utgangspunktet senger for kjæledyrene.Disse sengene er laget spesielt for kjæledyrene slik at de får sin egen plass og er designet i henhold til kjæledyrets størrelse, form og vekt.Disse sengene kommer også i forskjellige farger.Kjæledyrsenger er laget for bedre komfort og har forskjellige funksjoner og typer for å møte alle kjæledyrs behov.

news
news
news
news

Innleggstid: 04-november 2021